Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9:00-18:00 uur

Woensdag

9:00-18:00 uur
Donderdag 9:00-21:00 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 9:00-17:00 uur


Dedemsvaartseweg Noord 120
7775 AK Lutten
Telefoon 0523-683754

 

In onze winkel kunt u met PIN betalen

pin

Portfolio Schouten & Odink
Vergelijkend model BMA

Op 18 november 2017 hebben Wilma Schouten en Geke Odink meegedaan aan het Vergelijkend Model, georganiseerd door de BMA (Branchevereniging Mode Ambachten). In elke regio worden er een aantal lappen stof uitgedeeld die erom bekend staan dat ze lastig te verwerken zijn. Dit is natuurlijk een hele uitdaging! Van deze verschillende stoffen moet iedereen van elke regio een dames- en een herenmodel maken. Wij hebben de modellen gevraagd wat ze wilden dragen. Uiteindelijk hebben we onze creaties geïnspireerd op de game Assassin's Creed. 

 
EMTC 2018

In mei 2018 hebben Wilma Schouten van Modevakschool Schouten uit Oldebroek en Geke Odink van Stof-Enzo uit Lutten, meegedaan aan het EMTC (European Master Tailor Congress). Dit couturecongres wordt iedere twee jaar gehouden in een van te voren aangewezen land, varierend van Italië tot Duitsland en Zwitserland. Dit jaar werd het georganiseerd in Zaandam en mochten zij, vanuit de BMA (Branchevereniging Mode Ambachten) ook deelnemen.
2018-05-12_3e_dag_EMTC_Congres_072

Lees meer...
 
Eerste prijs recouturewedstrijd

Op 17 november 2018 hebben wij, Wilma Schouten en Geke Odink, meegedaan aan de Recouturewedstrijd van de BMA (Branchevereniging Mode Ambachten) te Utrecht. De dag stond in het teken van het herbruiken van materiaal en het gebruiken van ecologische materialen. Daarnaast mocht oude kleding opnieuw gebruikt worden. Wij hebben meegedaan met twee couturestukken.
recouture_judith_1recouture_marsha_7

Lees meer...
 
Schouten en Odink Couture

Sinds een paar jaar werken Wilma Schouten van modevakschool Schouten in Oldebroek en Geke Odink van Stof-Enzo in Lutten samen aan een kledinglijn. Het is allemaal begonnen met het maken van het vergelijkmodel voor de BMA (Bond voor Mode Ambachten) regio oost. De opdracht luidde: maak van 3 lappen stof een heren- en damesmodel. De stoffen werden hierbij veelal uitgekozen op basis van een hoge moeilijkheidsgraad wat betreft het verwerken. Onze creaties werden vol lof ontvangen. Deze lof heeft ons gestimuleerd tot verdere samenwerking en vervolgens namen we deel aan het EMTC (European Master Tailor Congress) in Zaandam. Als laatste en meest recente project hebben wij op 17 november deelgenomen aan de recouturewedstrijd. Deze was georganiseerd tijdens de technische modevakdag van de BMA in Nieuwegein. Hier werden wij beloond met een eerste prijs en een uitmuntend juryrapport. Alles hierover kunt u lezen in het portfolio Schouten en Odink. 


 


Stof-Enzo © 2019